Om företaget

OP-timal Stugservice Bergslagen

 

OP-timal Stugservice Bergslagen är en enskild firma som startades i september 2012. Ägare och grundare är jag, Olle Persson 21 år. Jag har min utgångpunkt strax söder om Kopparberg, norra Örebro län.

 

 

Hur kom jag in på detta med Stugservice då?

 

Trots att jag är relativt ung så har jag lång erfarenhet av dessa arbeten. Jag har under hela min uppväxt bott på landet och arbetat så gott som dagligen med de tjänster jag idag erbjuder. Jag började runt 12 års ålder att hjälpa grannar och närboende med dessa arbeten och har fortsatt med det under sommarhalvåret sedan dess.

Sommaren 2012 sökte jag som sommarjobb "Drömjobbet" på Bergslagens Sparbank, vilket jag även fick. Vi var sex unga entreprenörer som fick hjälp och vägledning i att driva företag och försöka ta steget ut som egna företagare. Det blev en väldigt lärorik och kul sommar där jag fick mycket "kött på benen" vilket gjorde att jag i september 2012 kände att det var dags att ta nästa steg och starta upp firman.

 

Jag gick på gymnasiet bygg så jag har därför även grunderna som snickare. Jag är alltså väldigt bred och kan hjälpa er med en stor mängd tjänster.

Jag har blivit anlitad av såväl privatpersoner som företag och i princip alla kunder kommer tillbaka. Jag är alltså en betrodd person som via mina genomförda uppdrag visat att jag vet vad jag håller på med och lyssnar på kundens önskemål! Jag frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite om någonting är oklart.

 

Jag hoppas att vi ses snart!

 

 

Olle Persson

OP-timal Stugservice Bergslagen